PC-L01 Lounge Chair

Onze design lounge chair heeft oren. De zitschaal is gevormd van multiplex en is geheel gestoffeerd. De fauteuil is voorzien van een dieptevering en de kussens zijn comfortabel en zorgen voor een ontspannen zithouding. 

De stoel is voorzien van een draaimechanisme met dieptevering. Het voetenkruis heeft een diameter van 70cm en is voorzien van kunststof glijders. Het voetenkruis leverbaar in poedercoat zwart of gepolijst aluminium. 

De stof die gebruikt wordt voor deze stoel is vervaardigd van gerecyclede petflessen. Dat is 100% duurzaam kleur en slijtvast. De achterzijde is voorzien van een rits in de kleur van de stof. 

De fauteuil is verkrijgbaar in 3 kleuren die uit voorraad leverbaar zijn, wilt u de stoel in een andere kleur neem dan even contact op voor de mogelijkheden. 

De L01 lounge fauteuil is uitermate geschikt voor ontvangstruimtes, lobby's of in kantoor bij de scrum plek, of juist lekker in huis. De fauteuil leent zich uitstekend om even in te ontspannen of juist op een relaxte manier bij te praten. 

We leveren deze fauteuil vanuit ons distributiecentrum in Nederland in de hele Benelux aan onze dealers. Wilt u weten waar u deze stoel kunt bestellen neem dan voor uw woning of projectinrichter contact met ons op via onderstaand formulier. 


Informatie aanvragen:

Via onderstaand formulier: