24uur stoelen

Throna Logo

Continu gebruik zonder onderbrekingen.

Voor werkstations waar verschillende operators met elkaar 24 uur per dag ononderbroken werken, zoals bijvoorbeeld verkeerstorens op luchthavens, alarmcentrales, bewakingscentra en callcenters, heeft Throna speciale stoelen ontworpen en geproduceerd om te voldoen aan de behoeften van comfort, ergonomische flexibiliteit en duurzaamheid.

Throna 24-uursstoelen zijn gebouwd op basis van technische normen van het hoogste niveau en garanderen een uitstekende werking voor langere tijd. Alle componenten bieden comfort en ondersteuning die uitermate geschikt zijn voor het 24 uurs gebruik ten opzichte van gewone bureaustoelen.

Projectchair is exclusief importeur/distributeur voor de producten van Throna. 

Throna is producent van gespecialiseerd zitmeubilair voor 24 uurs gebruik, Cleanrooms, ESD, medisch en stoelen voor school gebruik. 

Brochure 24 uur stoelen

Throna K24

Het top model voor de 24 uur stoelen is de K24. We kunnen deze stoel in diverse uitvoeringen leveren en de stoel voldoet aan alle normen en richtlijnen conform de in NL en EU geldende regels. Zoekt u een kwalitatief en duurzaam product voor 24 uurs gebruik? Dan is deze stoel een absolute aanrader. Klik de afbeelding voor meer informatie.