Lounge Chair L01

Onze design lounge chair heeft oren. De zitschaal is gevormd van multiplex en is geheel gestoffeerd. De fauteuil zorgt voor een ontspannen zithouding. De armleggers zijn meegestoffeerd.

De stoel is voorzien van een draaimechanisme met dieptevering en dat is heerlijk comfortabel. Het voetenkruis heeft een diameter van 70cm en is voorzien van kunststof glijders. Het voetenkruis leverbaar in poedercoat zwart of gepolijst aluminium.

Lounge Chair L02

Deze lounge chair is duurzaam en heeft een eigentijds design. De lounge fauteuil is gefbriceerd met een houten zitschaal als frame en voorzien van een duuzaam schuimvulling.

De schaal is gestoffeerd met een duurzame stof die vervaardigd is van petflessen. 100% re-use van materiaal en met een hoge slijtvastheid. De stof heeft een hoge elasticiteit waardoor het zeer vormvast is over de aangebrachte zitschaal en kussens.

Lounge Chair L03

Lounge Chair L03 is draaibaar en hoogte verstelbaar van 40-45cm. De stervoet is leverbaar in zwart poedercoat of gepolijst aluminium.

De schaal kan worden gestoffeerd met een duurzame stof die vervaardigd is van petflessen. 100% re-use van materiaal en met een hoge slijtvastheid. De stof heeft een hoge elasticiteit waardoor het zeer vormvast is over de aangebrachte zitschaal en kussens. Op de gekozen afbeeldingen is de lounge fauteuil gestoffeerd in eco-leder.

Lounge Chair L04

Dit is een heerlijke comfortabele lounge stoel, een ontspannen en toch actieve zit. De rugleuning is rond gevormd die rug en amren comfortabel ondersteunen.

Deze fauteuil is voorzien van een mooie duurzame stof die vervaardigd is van petflessen. Echt 100% re-use van materiaal en met een hoge slijtvastheid. Duurzaam door hergebruik van materialen en door de hoge slijtvastheid. De stof heeft een hoge elasticiteit waardoor het zeer vormvast is over de aangebrachte zitschaal en kussens.