Nuvem by Comfort

Sinds de jaren 50 is de lounge chair een luxe en comfortabele manier om te ontspannen. Nuvem is geproduceert van de beste materialen en technologie en biedt de gebruiker ongeevenaarde lichaamsondersteuning. 

Ontworpen door de award winning ergonomische stoel ontwerper Neil Wu. Deze lounge stoel is gebaseerd op de klassieke lounge chair stijl van een halve eeuw geleden. Het aluminium frame is functioneel sterk en heeft voor het oog een lichtgewicht uitstraling. 

De gestoffeerde armleggers en houten of dof metalen uitstraling geeft balans aan het uiterlijk en comfort.  De fauteuil is verstelbaar en biedt ondersteuning door het slimme kantelmechanisme met ingebouwde lende ondersteuning en auto return positionering en een kantel lock systeem. 

Design:

Beschikbaar als Lounge, bureau of vergaderstoel
Gegoten Aluminium voetenkruis uit 1 stuk met 4 of 5 teens
Draaibaar
Kantelmechaniek
Verstelbare armleggers (bureaustoel)
Design frame
Verstelbare hoofdsteun
Top grain lederen armleggers
Gegoten schuimkussen met zeer hoge dichtheid
Hoge dichtheid rugschuim (memory foam)
Temperatuur regulerend tech foam
Top grain lederen stoffering

Deze stoel is een absolute eye catcher en nodigt uit om heerlijk in te ontspannen. Uitermate geschikt voor de lobby in een mooi kantoor of bij u thuis. 

We leveren deze stoel alleen aan geselecteerde dealers. Wilt u meer weten over dit model neem dan contact met ons op via onderstaand formulier. 

Vraag naar onze uitgebreide brochure voor de mogelijkheden. 


Je kunt dit formulier alleen gebruiken als je JavaScript aanzet in je browser.

Informatie aanvragen:

Via onderstaand formulier: