Bewuste keuze duurzaamheid & gezondheid.

Projectchair heeft ervoor gekozen de onderdelen via het spoor aan te laten leveren. Dit is een bewuste keuze, zo draagt Projectchair bij aan reductie van schadelijke uitstoot. Als bijkomend voordeel wordt de levertijd aanzienlijk korter dan per boot. Door de trein te kiezen scheelt dat aanzienlijk aan de uitstoot boot of vliegtuig. 

Materialen moeten kunnen worden hergebuikt. Van goede kwaliteit zijn waardoor een lange levensduur gegarandeerd is. De verpakkingen van de producten komen uit gerecyclde kartonnen dozen. En het plastic dat wordt gebruikt is volledig afbreekbaar en geschikt voor hergebruik. 

Projectchair werkt zoveel mogelijk digitaal, d.w.z. dat we streven naar zoveel mogelijk papierloos ondernemen. Het afval dat er is wordt gescheiden ,en ook is er een instensieve samenwerking met de regionale afvalverwerker. Die adviseert over de afval stroom en de bewustwording vergroot om het afval voor recycling aan te bieden. 

De producten voldoen aan ergonomisch gebruik. Mensen zijn dynamisch en de producten die wij leveren moeten aanpasbaar zijn aan de gebruiker. Goede ondersteuning bieden, en bijdragen aan een fitte werkdag.

Projectchair biedt uitstekende producten die bijdragen aan  dynamisch werken en het welzijn van de gebruiker.