Nieuw vanaf 1 september leverbaar !

Vergaderstoelen

we hebben een collectie vergaderstoelen, van verrijdbare vergaderstoelen tot een vergaderstoel met een slede frame. We blijven de collectie upgraden en zullen binnenkort weer enkele stoelen toevoegen. 

Informeer naar de voorraad voor snelle levering. 

Vergaderstoel V10

De vergaderstoel PC-V10 is uitgevoerd met een netweave zitting en rug in de kleur antraciet. Het kunststof frame is ook antraciet gekleurd. Deze vergadertstoel is kantelbaar en hoogte verstelbaar d.m.v. gasveer via de hendel aan de rechterzijde van de zitting

Vergaderstoel V11

Vergaderstoel PC-V11 is uitgevoerd met een kunststof zitschaal in wit of zwart aan de binnenzijde geheel gestoffeerd.

De stoel staat op een draaibaar onderstel in een zwarte of gepolijste uitvoering. Het onderstel heeft een terugkeer mechanisme en een dieptevering.

Vergaderstoel V12

De PC-V12 vergaderstoel is een design topper. Na de het winnen van de Red Dot design award is deze stoel ook winnaar geworden in van de German Design Award. Voorzien van een complete netweave bekleding die we bieden in zwart en lichtblauw. Het frame kunnen we in 3 kleuren leveren. Rookwit, zwart en grijs. Alleen de kleur rookwit wordt met het lichtblauw netweave uitgevoerd.

Vergaderstoel V13

De PC-V13 vergaderstoel is een draaibare fauteuil op een spinpoot in kunststof zwart of gepolijst aluminium. Zitschaal is volledig gestoffeerd. Leverbaar in diverse kleuren.

Vergaderstoel V14

Nieuw in onze collectie en leverbaar per 1 September!

Design vergaderstoel voor zakelijk en thuis gebruik.