Comfort Workspace bureaustoelen

COMFORT

Comfort is wereldwijd een bekend merk als high-end meubelmerk. Comfort is gespecialiseerd in het ontwikkelen en produceren van ergonomische bureaustoelen en systeem meubilair. 

Met een design filosofie "gezond zitten voor een groen leven"streeft Comfort ernaar om te ondersteunen en werkleven te maximaliseren in een goed gebalanceerde werkomgeving. Work life balance empowerment zoals men dat bij Comfort zelf zegt. De producten van Comfort zijn verkrijgbaar in meer dan 90 landen wereldwijd met vele tevreden gebruikers. 

U kunt de producten van Comfort voor de Benelux bestellen bij Projectchair. 

Ergohuman Bureaustoel

Ergohuman is een ergonomische bureaustoel die onderseuning biedt in elke gewenste zithouding. Door de unieke 1 knops bediening is het in / verstellen van de stoel zeer eenvoudig.

Het frame is van gepolijst aluminium. En het 5 teens voetenkruis is ook gepolijst aluminium. De wielen zijn geschikt voor een harde en zachte vloer.

Enjoy Bureaustoel

Enjoy your seat!

De robuuste Comfort Enjoy bureaustoel is een comfortabele en goed instelbare bureaustoel. Voorzien van synchro tilt mechanisme, tegendruk instelbaar voor optimale ondersteuning. Geheel te bedienen met 1 enkele knop. automatisch meebewegende lumbaalsteun. Rughoogte is verstelbaar.