Bureaustoelen

Onze "private label" bureaustoelen leveren we in de kleur zwart vanuit voorraad. We leveren modellen conform de wettelijk gestelde normeringen en er is 5 jaar fabrieksgarantie van toepassing.

Onze stoelen standaard op PU wielen die geschikt zijn voor zowel harde en zachte vloeren. 

We bieden diverse mogelijkheden om de stoelen aangeleverd te krijgen. Van ongemonteerd in doos tot dropshipment aan de werkplek. 

Kleuren zijn zeker mogelijk. We bieden van enkele modellen diverse framekleuren wit of grijs, met bijpassend voetenkruis of in gepolijst aluminium. 

Wilt u een label in de stoel? Informeer bij ons naar de mogelijkheden. 

Bureaustoel PC-B01

Met het comfort van het extra dikke zitkussen en goede instelbaarheid, is deze bureaustoel PC-B01 een uitstekend alternatief. De stoel is voorzien van synchroonmechaniek dat vergrendelbaar is in 4 standen.

Bureaustoel PC-B02

De Ergonomische bureaustoel PC-B02, voldoet aan de NPR-1813 richtlijn, voorzien van synchroon mechaniek, zitdiepte verstelling, zit neig verstelling,

Bureaustoel PC-B03

NIEUW ! PC-B03 bureaustoel is een mooie combinatie tussen ergonomie en design.

De ontwerper Martin Ballendat is verantwoordelijk voor het ontwerp van deze nieuwe bureaustoel. Een echte designstoel. Met een netweave of een stechback uitvoering. Check it !

Bureaustoel PC-B04

De bureaustoel PC-B04 is uitermate geschikt voor de thuiswerkplek. Licht van gewicht met een mooi design.
Het kantelmechaniek is in 3 standen te blokkeren. De tegendruk kan worden aangepast met een draaihendel en de lamel zitting is gestoffeerd met een 3d runner stof. De De netweave rugleuning geeft een comfortabele ondersteunning, de armleggers zijn hoogte verstelbaar en draaibaar.

Bureaustoel PC-B05

Deze PC-B05 is echt volledig instelbaar!  Zowel met een een netweave en een stretchback gestoffeerde rugleuning leverbaar. Conform de NPR 1813normering.  Overstijgen de 5D armleggers normering. Voorzien van een automatische synchro met fijn afstelling. Zitting is gestoffeerd met een slijtvaste stof en verstelbaar. Wij leveren bureaustoelen altijd op pu wielen. Dit is echt een hele goeie stoel. Test het zelf!

Bureaustoel PC-B06

Bureaustoel PC-B06 is een ergonomische stoel die is voorzien van een auto synchroon bewegingsmechaniek en een voorwaartse zitneig. De rugleuning is voorzien van een netweave en beweegt met je bewegingen mee! De 5-D armleggers zijn ideaal om in te stellen.  De zitting is extra dik en heeft een aflopende vorm aan de rand om een actieve zit te bevorderen. Gestoffeerd in een duurzame stof met een hoge slijtvastheid

Ergohuman

Ergohuman, de originele van Comfort,  is een ergonomische bureaustoel die onderseuning biedt in elke gewenste zithouding. Door de unieke 1 knops bediening is het in / verstellen van de stoel zeer eenvoudig.

Het frame is van gepolijst aluminium. En het 5 teens voetenkruis is ook gepolijst aluminium. De wielen zijn geschikt voor een harde en zachte vloer.

Enjoy Bureaustoel

Enjoy your seat!

De robuuste Comfort Enjoy bureaustoel is een comfortabele en goed instelbare bureaustoel. Voorzien van synchro tilt mechanisme, tegendruk instelbaar voor optimale ondersteuning. Geheel te bedienen met 1 enkele knop. automatisch meebewegende lumbaalsteun. Rughoogte is verstelbaar.