Bureaustoelen

Onze "white label" bureaustoelen leveren we in de kleur zwart vanuit voorraad. We leveren modellen conform de wettelijk gestelde normeringen en er is 5 jaar fabrieksgarantie van toepassing.

Bureaustoel PC-B01

Met het comfort van het extra dikke zitkussen en goede instelbaarheid, is deze bureaustoel PC-B01 een uitstekend alternatief. De stoel is voorzien van synchroonmechaniek dat vergrendelbaar is in 4 standen.

Bureaustoel PC-B02

De Ergonomische bureaustoel PC-B02, voldoet aan de NPR-1813 richtlijn, voorzien van synchroon mechaniek, zitdiepte verstelling, zit neig verstelling,

Bureaustoel PC-B03

De ergonomisch ontworpen bureaustoel PC-B03 is een mooie combinatie tussen ergonomie en design.

Bureaustoel PC-B04

De bureaustoel PC-B04 is uitermate geschikt voor de thuiswerkplek. Licht van gewicht en ook nog een mooi design.
Het mechaniek is een kantelmechaniek dat in 3 standen vast te zetten is. De tegendruk kan worden aangepast met een draaihendel en de lamel zitting is gestoffeerd met een 3d runner stof. De Rugleuning is netweave en de armleggers zijn hoogte verstelbaar en draaibaar.

Bureaustoel PC-B05

Dit model is  de PC-B05 uitgevoerd met een een netweave rugleuning die is voorzien van een verstelbare lendesteun. De rugleuning zelf is ook hoogte verstelbaar. De 5D armleggers zijn echt goed te verstellen; in hoogte, breedte, diepte en de armpads zijn draaibaar, en de armpad zelf is ook nog in breedte verstelbaar.

Bureaustoel PC-B06

De PC-B06 bureaustoel is uitgebracht in 2021 en is voorzien van een auto synchroon bewegingsmechaniek. De flexibele netweave rugleuning beweegt mee met een schuine zit positie. De rugleuning is tevens voorzien van een verstelbare lendesteun.